Inför: SK Mumien – Limhamns SK III

Imorgon tar vi oss an Limhamns SK III, ett lag som haft stora ratingmässiga variationer i sina uppställningar i år. Trots detta är det lite förvånande att de huserar i nedre delen av tabellen. Även om de är nykomlingar hade jag förväntat mig att finna dem något högre upp. Men det innebär också att vi ställs mot ett motiverat bortalag som vill undvika en nedflyttningsstrid i de sista omgångarna.

För vår del finns det inget att klaga på. Full utdelning hittills i serien och även om flera spelare varit i toppform finns det också mer att hämta i några fall. Så det finns utrymme för nya matchhjältar att kliva fram i de resterande matcherna, något som definitivt kommer att behövas om vi vill behålla förstaplatsen.

Allt talar för att vi möter ett starkt Limhamnslag imorgon och att vi kommer att behöva prestera på topp för att ta hem ytterligare en matchseger. Men som vi redan visat flera gånger denna säsong är det ingen omöjlighet. Jag tror vår segersvit förlängs och att vi återigen tar en knapp seger i en jämn och stentuff match.

Tips: 4½-3½

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.