Inför: SK Mumien – En Passant

Morgondagens hemmapremiär bjuder på svårast möjligaste motstånd när En Passant kommer på besök. Svedalagänget åkte ur div I ifjol och siktar nog på en snabb återkomst. Inledningen har bjudit på två raka segrar där man också haft högst snittrating i varje rond. Så allt annat än en säker bortaseger vore faktiskt lite av en skräll.

Men även vi är stärkta efter två raka segrar. Visserligen med lite flyt, men det innebär också att det finns mer att hämta. Vi väntar fortfarande på att ett par spelare ska växla upp och komma i gammalt gott slag. Kanske blir seriefavoriten det motstånd som får oss att prestera på topp? Jag tror i alla fall det bör vara skrällvarning i denna matchen och att vi pressar En Passant till ett oavgjort resultat.

Tips: 4-4

2 tankar kring ”Inför: SK Mumien – En Passant

  1. Grattis till matchsegern. Glädjande att se att Mumien är tillbaka i toppen efter förra årets debacle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.