Inför: SK Mumien – Kristianstad SS

Imorgon är det dags för sista omgången och vi tar emot Kristianstad SS på hemmaplan. Seriesegern är fortfarande möjlig, vi ligger 2,5 partipoäng efter En Passant. Svedalalaget har dock en på pappret enklare motståndare än oss så det ska mycket till om vi ska passera dem. Men så länge det finns hopp!

Våra motståndare Kristianstad har gjort en fin säsong hittills och ligger på en tredjeplats, bara två matchpoäng efter oss. Så en seger för dem skulle kunna innebära att de går om oss. Det krävs dock en storseger eftersom vi har 5 partipoäng mer, men vår andraplats är inte helt spikad än.

För vår del hade vi en bra genomkörare mot MAS II för ett par veckor sedan och det känns som många har en formtopp just nu. Kanske beror det på lyften i ratingtalen som skedde 1 mars? Hur som helst tror jag vi avslutar snyggt imorgon, men att det inte riktigt räcker för att vinna serien.

Tips: 5½-2½

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.