Inför: Malmö AS II – SK Mumien

Imorgon gäller det att studsa tillbaka efter förra omgångens förlust när vi åker till Malmö för att möta Malmö AS andralag. Våra motståndare befinner sig på undre halvan men eftersom bara ett lag åker ur känns det relativt säkert för dem. Fast de skulle nog gärna knipa en matchpoäng från oss för att vara helt säkra på div II-spel även nästa säsong.

För vår del är jag övertygad om att förlusten senast bara var en tillfällighet, och att vi snabbt kommer tillbaka för att fortsätta kämpa om seriesegern. Just nu ligger vi efter En Passant på partipoäng men Svedala-laget har en tuff bortamatch mot våra banemän från Limhamn så det finns fortfarande realistiska chanser till en uppflyttning.

Tror att vi inkasserar en relativt säker seger imorgon, även om slutsiffrorna kanske inte blir så stora.

Tips: 3-5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.