Inför: Landskrona SK – SK Mumien

Efter en succéfylld höstsäsong har vi tillbringat jul- och nyårshelgen som serieledare. Trots att vi mött 3 lag med högre medelrating har vi inkasserat maximala 6 poäng, och senast lyckades vi välta seriefavoriten En Passant.

Landskrona SK å sin sida har inlett med tre förluster. I samtliga fall har det dock jämna tillställningar, två förluster med uddamålet och en med 5-3. Tittar man i tabellen skiljer det endast 5 partipoäng mellan oss – så liten kan skillnaden vara mellan topp och botten!

För första gången i år är vi alltså förhandsfavoriter i en match, något som historiskt sett inte gått så bra för oss. Och med ett farligt hemmalag som säkerligen vill ta första matchpoängen gäller det att vi fortsätter prestera på topp. Som tur är känns det som höstens form kommer hålla i sig och jag tror på en säker seger i morgondagens bortamatch.

Tips: 2½-5½

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.