Mumie-resultat under SM

Det blev blandad utdelning för våra tre mumier under SM:s weekendturnering.

I grupp 5 spelade Carl Martin sin första turnering sedan 2016 och den långa vilan utan turneringsschack gjorde det svårt för honom att bibehålla sin gamla styrka. Flera lovande eller hyggliga ställningar ruinerades tack vare bortsättningar, men i slutronden fick han till slut en halva efter ett inspirerat kvalitetsoffer. ½/5 således, men enligt egen utsago var det en bra genomkörare inför kommande allsvenska säsong.

Ett av våra nytillskott, Karl, spelade i grupp 4. Dessvärre blev det endast 2 partier för honom men 50% och en fin vinst i första partiet gav ändå en bra känsla att ta med sig hem.

Själv spelade jag i grupp 1 och min fina form höll i sig mig. Lyckades gå igenom turneringen obesegrad och tog en andraplats med 3½/5. Hade både en spektakulär inledning, där jag lyckades matta med löpare och springare, och en avslutning där vi spelade 19 teoridrag följt av att min motståndare direkt gjorde ett avgörande misstag.

I nuläget var detta Mumiens enda insatser under SM, men det finns fortfarande möjlighet för spelsugna att delta i blixtturneringen på torsdag eller weekend 2 fredag-söndag. Eller bara ta ett besök under turneringen – det kan varmt rekommenderas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.