Inför: Lunds SK – SK Mumien

Imorgon är det dags för den avslutande matchen av årets säsong borta mot Lunds SK och det står oerhört mycket på spel. Förutsättningarna är väldigt enkla – vinst eller oavgjort och det blir spel i div II nästa säsong, förlust och vi åker ner till div III.

Trots att säsongen hittills varit en besvikelse så finns alltså chansen att rädda upp situationen genom en bra insats i morgondagens Lundaderby. Det vore frestande att tro på ännu en jämn tillställning men jag tror att vi äntligen kommer att få uppleva lite stolpe-in. Och då kan det rätt snabbt rinna iväg till en storseger.

Tips: 1½-6½

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.