Inför: SK Mumien – Växjö SK II

Med bara två ronder kvar av säsongen ligger vi med minsta möjliga marginal över nedflyttningsstrecket, bara en halv partipoäng skiljer oss från Lunds SK som vi möter i avslutningsronden.

Men innan det avgörande mötet äger rum ska vi ta oss an Växjö SK II, där vi har revansch att utkräva från fjolårets match. Då kunde vi endast få ihop 6 man och det blev en storförlust. Ett resultat som dock innebar att bägge lagen blev nedflyttade och därför möts vi igen.

Tillbaka till årets läge och då kämpar bortalaget i toppen av tabellen, endast en poäng efter ledarlaget. Så det är två lag som desperat behöver poängen som möts imorgon. Trots att vi knappast varit i form under hela året så brukar vi tända till när det väl gäller och matchpoäng imorgon skulle ge oss ett bra läge inför avslutningen.

Tips: 4½-3½

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.