Inför: Helsingborgs SS – SK Mumien

Efter den mindre lyckade säsongspremiären är det dags för revansch imorgon när vi ska ta oss an Helsingborgs SS på bortaplan. Helsingborgslaget inledde med en stark bortaseger i premiären och siktar rimligtvis på en topplacering. Allt talar för en jämn match på förhand, inte minst om man jämför lagens ratingtal i förra omgången, 1814 (Mumien) mot 1808 (HSS).

Förhoppningsvis har vi skakat av oss besvikelsen efter den inledande förlusten. Det kändes inte som sommaruppehållet var till vår fördel men vi brukar komma igång efter tröga säsongsstarter. Och historiskt sett har vi ofta gått segrande ur de jämna fighterna, något jag tror fäller avgörandet imorgon.

Tips: 3½-4½

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.