Inför: SK Mumien – Lunds ASK IV

På söndag är det återigen dags för en allsvensk premiär. Förhoppningsvis den första normala säsongen sedan 2018-19! Under covid-åren har både säsongerna och våra resultat varit mindre munter läsning. Men efter fjolårets degradering är det nu dags för oss att ta nya tag i div II:8.

Naturligtvis tänker vi oss vara med i toppstriden och kämpa om uppflyttning. Men det blir inte lätt, samtliga lag som trillade ur vår div I-serie återfinns i samma div II-serie. Så det gäller att ha lite flyt med både uppslutning och pjäsflytt i de avgörande matcherna.

Men först gäller det att skaffa sig ett bra utgångsläge genom en premiärseger mot Lunds ASK IV. Historiskt sett har vi oftast spelat mot lundensarnas tredjelag, med flera imponerande resultat. Fjärdelaget är mer obekant för oss men jag väljer att tro på en säker seger för ett taggat mumielag.

Tips: 6-2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.