Inför: Lunds ASK II – SK Mumien

Imorgon är det dags för säsongens andra derbymatch då vi reser till Lunds ASK:s lokal för att ta oss an deras andralag. Hemmalaget har efter en inledande, och oerhört förvånande, storförlust mot sitt tredjelag tagit tre knappa segrar och är därmed med i toppstriden. Naurligtvis räknar de med att fortsätta segersviten mot ett lag som inte tagit någon poäng än.

För vår del innebar den senaste matchen mot Malmö AS ett klart fall framåt. Vågar rentav snacka om ett trendbrott där vi för första gången denna säsong presterade bättre än förväntat. Känns som att flera av våra spelare äntligen kommit igång efter den långa corona-dvalan. Huruvida det är för sent får framtiden utvisa. Men jag känner mig övertygad att vi kommer att ge LASK II en ordentlig match på söndag och även bärgar säsongens första matchpoäng.

Tips: 3½-4½

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.