Mumien Open 2021

Efter ett års pandemiuppehåll var det återigen dags för Mumien Open, där vi slutligen kunde räkna in 30 deltagare i denna novemberupplaga. Startfältet delades denna gång in i två grupper istället för sedvanliga tre, och i bägge grupperna var vinnaren en trogen gäst i våra turneringar.

Grupp 1 hade en överlägsen segrare i Jacob Mejvik, Oves SK, som imponerade stort genom att vinna samtliga 4 partier. I grupp 2 var det desto jämnare och det räckte med 3/4 för att Lars Persson, Skromberga ASS, skulle stå som ensam segrare. Lite kuriosa är att både Jacob och Lars vann sina grupper i förra upplagan av Mumien Open, dvs 2019 års turnering! Får se om det blir ett hattrick nästa gång när tävlingen återvänder till september?!

För Mumiens deltagare gick det ömsom bra, ömsom riktigt dåligt. Uppenbarligen fungerade turneringen bra för att skaka av sig en del rost och förhoppningsvis leder det till bättre resultat när seriespelet kör igång om knappt 3 veckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.