Roger och Anil till final

Den andra semifinalen mellan Rune och Roger fick på grund av tidsbrist förkortas. Därmed är det Roger som går till final, där han kommer att möta Anil i en förhoppningsvis tät, intressant och underhållande match om åtta partier.

Handikappsystemet inebär att Roger startar matchen med en halv poäng. Därmed kommer vi definitivt att nå ett avgörande inom åtta partier då ett oavgjort matchresultat inte är möjligt. Datum och tid för partierna kommer ni att kunna hitta i kalendern intill, så fort finalisterna schemalagt dessa. Som vanligt kommer partierna att direktsändas här.

Lycka till, Roger & Anil!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.