Inför: Helsingborgs SS – SK Mumien

Efter den inledande viktorian är det återigen dags att åka till Helsingborg för seriematch mot stadens andra (eller ska det vara första?) lag, Helsingborgs SS. Även ifjol stötte vi på varandra i rond 2 och då slutade matchen oavgjort trots att vi hade en till synes säker ledning med 4-1 och tre (!) klart bättre ställningar kvar. Men en spektakulär kollaps ledde till 4-4 och det finns säkerligen revansch att hämta från det poängtappet.

Våra motståndare inledde precis som oss med en seger i premiären, hela 6-2 borta mot Limhamns SK III vilket får ses som ett ordentligt styrkebesked. Ratingmässigt bör de ligga i övre halvan av tabellen men mycket pekar på att morgondagens match blir en jämn historia.

För vår del är optimismen fortfarande på topp efter en imponerande insats i premiären. Trots en tunn trupp räknar vi med att prestera bra i år och utmana om en topplacering. Och varje gång vi har ett bra år brukar vi pressa fram några knappa segrar i jämna matcher. Jag tror att denna match blir en sådan och att vi kan återvända med två nya matchpoäng i bagaget.

Tips: 3½-4½

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.