Gruppseger i Holbæk

De senaste åren har jag primärt spelat turneringar i Danmark och i helgen var det dags att delta i Holbæk Løvspring. En turnering jag har trevliga minnen från, senast jag var med vann jag min grupp med 4/5.

Lägg därtill att jag kände mig i bra form, speciellt efter den fantastiska insatsen i Kolding senast. Trodde knappast jag skulle upprepa den succéprestationen, men när röken skingrats hade jag faktiskt vunnit gruppen med 4½/5 och tagit hem ytterligare 41 Elopoäng! Naturligtvis med lite flyt i ett par kritiska lägen, men återigen funkade spelet bra trots att jag hade tre svarta partier och lyfte fram g-bonden i första draget i samtliga dessa partier.

Härnäst blir det spel i Sverige igen. Redan till helgen är det dags att delta i traditionstyngda Växjöspelen. Där verkar jag än så länge vara enda mumie i startfältet?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.