Inför: Växjö SK II – SK Mumien

Så var det dags för slutmatchen av årets säsong. Och det blir en riktig långresa till Växjö. Som bekant har vi inte så mycket att spela för medan hemmalaget har en teoretisk chans att hänga kvar. Men det krävs att man går rent mot oss samtidigt som Oves max får en halvpoäng i sin match. Behövs ett smärre mirakel med andra ord. Men det kommer säkerligen att fungera som tändvätska för smålänningarna.

Vi gjorde återigen en bra match sist men utan att få några matchpoäng med oss. Förhoppningsvis kommer alla stolpe-in resultaten nästa säsong när vi bättre behöver dem. Dessvärre tror jag vår olycksaliga trend fortsätter även på söndag och tippar därför en knapp hemmaseger, men med ett resultat som inte gör något av lagen nöjda.

Tips: 5-3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.