Inför: Kristineberg SK – SK Mumien

Trots att vi redan åkt ur ska säsongens två sista matcher spelas av i maj. Det blir slutpunkten på en väldigt serieintensiv vår. Förhoppningsvis blir nästa säsong en mer normal sådan där vi tar nya tag i div II.

Men på söndag så möter vi Kristineberg SK på bortaplan. Hemmalaget är också indragna i bottenstriden och ligger strax över nedflyttningsplats. En matchpoäng mot oss skulle säkra deras fortsatta div I-existens så vi bör räkna med ett rejält motiverat Malmölag. Däremot har nog säsongen som helhet varit en svag missräkning. Med tanke på deras ratinglista hade de nog förväntat sig att kämpa i toppen snarare än att undvika nedflyttning.

För vår del har säsongen handlat om att vi kommit igång lite för sent. Trots att matchen egentligen inte gäller något för oss tror jag det finns goda förhoppningar om både en bra prestation och ett bra resultat. Och en matchpoäng innebär också att vi kan undvika en neslig sistaplats i tabellen.

Tips: 4-4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.