Inför: Limhamns SK II – SK Mumien

Efter ännu ett ofrivilligt uppehåll är det återigen dags för allsvenskt spel. Söndagens match blir startskottet för en hektisk period där hela 7 seriematcher ska avverkas inom 11 veckor.

Omstarten blir mot tuffast möjliga motstånd, Limhamns SK. Malmölaget är en av huvudfavoriterna till seriesegern och har också inlett med två raka segrar. Senast tog de en meriterande seger mot en av de tuffaste utmanarna så det är säkerligen ett hemmalag fyllt av självförtroende vi ställs mot.

För vår egen del har vi skakat av oss besvikelsen från de två inledande hemmaförlusterna. Trots att motståndet på pappret ser övermäktigt ut ser vi goda chanser att leverera en skräll. Historiskt sett har matcher i Limhamn inte slutat väl för oss, men vi hoppas på ett trendbrott. Eller som en av våra medlemmar uttryckte det: ”Ratingpoäng vinner inga matcher!”

Tips: 4-4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.