Svag utdelning för helgens mumier

Det gick inget vidare för vare sig Håkan eller mig i helgens weekendturneringar. Värst gick det för Håkan som fick vidkännas tre förluster i Växjöspelen Special. För min del handlade helgen i LASK Weekend om grova bortsättningar i samtliga partier som förvandlade lika, lovande eller t.o.m. vunna ställningar till nästan inga poäng alls. Men efter två inledande förluster lyckades jag få en halva i sista rondens ruffelparti och undvek därmed samma öde som Håkan.

En halv poäng på sex partier var knappast något att glädjas åt för våra deltagare. Men förhoppningsvis var detta botten i poängkurvan. Härifrån kan det ju bara gå åt ett håll?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.