Inför: Helsingborgs ASK – SK Mumien

Imorgon är det dags för 20-talets första seriematch och troligtvis den tuffaste utmaningen sen vi startade upp igen för några år sedan. Vi tar oss då an seriefavoriten Helsingborgs ASK som har inlett årets serie med tre raka segrar.

De senaste åren har hemmalaget spelat under alliansen Helsingborgs SA men från denna säsong är alliansen uppdelad och HASK har tagit platsen i div I. Helsingborgslaget har vunnit div I flera gånger under allianseran men misslyckats i det efterföljande kvalet till Superettan. Men i år kan det vara deras år!?

För vår del är humöret fortsatt på topp trots den tuffa starten. Vi vet dock att det kommer kritiska matcher senare som kan avgöra vår fortsatta div I-existens. Däremot är det lite si och så med formen hos ett antal spelare och det gör morgondagens match ännu tuffare. Allt annat än en storseger för hemmalaget vore faktiskt en jätteskräll och jag tror dessvärre att matchresultatet följer favoritskapet.

Tips: 6-2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.