Inför: Lunds ASK III – SK Mumien

Inför morgondagens match mot Lunds ASK III är det lätt att minnas tillbaka till fjolårets 4½-3½ seger i seriefinalen. Men även LASK flyttades upp som en av de bästa tvåorna och därför ställs vi mot varandra även i år. Hemmalaget har haft en något starkare uppställning denna säsong, säkerligen ett resultat av något nyförvärv och något bättre uppslutning i lagen ovanför. De ligger, precis som oss, strax under topplagen En Passant och Oves SK och kan med en stark avslutning knipa andraplatsen. Men riskerar också med några dåliga resultat att hamna runt en 5:e-6:e plats.

För vår del har vi en full trupp att välja från och kommer fyllda av självförtroende efter 8-0 segern mot Limhamn IV senast. Något som ledde till ratingplus för nästan samtliga mumier på februarilistan. Trots att LASK lär vara något högre rankade kommer det förmodligen att bli en tuff och jämn drabbning även i år. Oavgjort ligger alltså nära till hands.

Tips: 4-4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.