Inför: SK Mumien – Karlshamns SS

Imorgon möter vi seriens stora överraskning, Karlshamns Schacksällskap som efter 4 omgångar fortfarande är obesegrade med en vinst och tre oavgjorda. Inför seriestarten hade jag tippat Blekingelaget som en av våra främsta konkurrenter i kampen om att undvika nedflyttning men de har gång på gång överraskat mot betydligt högre rankade lag.

Men det stoppar inte oss från att se positivt på morgondagens match. Vi har haft lite stolpe-ut i enstaka partier tidigare så räknar med att det är ett revanschsuget gäng vi ställer upp med imorgon. Och vi brukar prestera på topp i jämna matcher, speciellt nu när det gäller att gripa sista (?) halmstrået för att kunna hänga kvar i div I.

Tips: 4½-3½

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.