Inför: SK Mumien – Varbergs SK

Efter ett längre uppehåll pga dubbelmatchen i Göteborg är det nu dags för nästa allsvenska rond. Vårt obesegrade gäng tar emot Varbergs SK som är ett av lagen i förföljargruppen två poäng efter oss.

Bortalaget har haft problem med att mönstra fullt lag i sina matcher, men har flera starka spelare som kan ställa till problem för oss. Ifjol hamnade laget i mitten av serien men ser ut att kunna hamna något högre upp i år.

I vårt lag är naturligtvis allting på topp efter en fantastisk höstsäsong. Nu gäller det att hålla i spelet även under våren, minsta svacka och det kan gå snabbt utför. Men med den kvaliteten vi har i laget räknar jag med en klar seger i morgondagens match.

Tips: 5½-2½

1 tanke kring ”Inför: SK Mumien – Varbergs SK

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.