Inför: SK Mumien – Helsingborgs SA II

I säsongens sista match kommer Helsingborgs SA II på besök. Helsingborgslaget som är nykomlingar ligger strax över nedflyttningsstrecket, och med 2 poäng tillgodo på Kristineberg strax under strecket ser det ljust ut inför avslutningsronden, speciellt som Kristineberg möter topprankade Oves. Men helt säkert är det inte så våra gäster vill säkert ta den sista matchpoängen som säkrar fortsatt div II-spel. Eftersom deras förstalag är inblandat i toppstriden i div I räknar vi med ett starkt motståndarlag, men det är ett scenario vi är väl bekanta med.

För vår del har vi dessvärre fått många återbud till avslutningsmatchen, vilket gör att vi inte ens kan ställa upp med fullt lag. En klar missräkning och vi får fundera på hur vi kan förbättra situationen till nästa år. Kombinationen av vår decimerade trupp och ett starkt Helsingborgslag gör att det blir svårt att knipa en matchpoäng och jag tror dessvärre på en bortavinst.

Tips: 3-5

1 tanke kring ”Inför: SK Mumien – Helsingborgs SA II

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.