LASK Open slutspelad

Trots att ett parti återstår av höstens LASK Open går det redan nu att summera tävlingen, åtminstone vad gäller insatserna från våra mumier. Bäst gick det för Anders som kom på en 11:e plats med 4½/7 och bara förlorade ett parti, mot slutliga tvåan David Lundberg (2180). Sex av hans sju motståndare hade över 2000 i rating och tävlingen gav därför ett ordentligt Eloplus, +39!

Även Johannes hade en lyckad turnering efter vinst i slutronden mot Sven Rosell (2029). Innan sista ronden hade han en mer normal turnering med tre vinster mot lägre rankade och tre förluster mot högre rankade, men det saknades inte chanser för ytterligare poäng. Totalt sett 4/7 och 20:e plats, men framför allt +27 i Elo!

1 tanke kring ”LASK Open slutspelad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.