Inför: SK Mumien – Oves SK

Ny hemmamatch och nytt topplag på besök. Den här gången blir det ett Lundaderby mot Oves SK som har inlett med två storsegrar och endast tappat 1,5 partipoäng. Trots detta ligger de endast en halv partipoäng före En Passant och mycket talar för att dessa två klubbar gör upp om seriesegern.

Ifjol åkte Oves SK ur division I efter vissa svårigheter att få med alla sina toppspelare. I år har det sett helt annorlunda ut och vi förväntar oss ett toppat Oves på besök imorgon. För vår del gäller det att ta tillvara på de chanser som säkerligen dyker upp. Segern senast mot Harplinge-Halmstad var en bra boost för självförtroendet och vi kan spela helt utan press i morgondagens match. Men precis som i förra hemmamatchen vore allt annat än en klar bortaseger en stor överraskning.

Tips: 2½-5½

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.