Inför: Rödeby SK – SK Mumien

Imorgon är det dags för näst sista matchen denna säsong, och en måstematch för oss om det ska bli fortsatt div I-spel. Både vi och Rödeby ligger under strecket och för vår del skulle en seger innebära en direkt avgörande match mot LASK II i slutronden om att hänga kvar. Även oavgjort kan räcka men då blir vi beroende av andra resultat.

Motståndarna från Blekinge har under året mönstrat ett lag runt 1920-2000 vilket bör innebära ett svagt favoritskap för dem på pappret. Men med formen i åtanke är det en helt öppen match. Precis som i vår förra match gäller det att hålla emot i toppen och sen avgöra på mitten och neråt.

Förra gången vi var ute på en långresa blev det två knappa segrar i Göteborg. Den enda kopplingen till morgondagens match är att avståndet är detsamma. Men det räcker mer än väl för att jag ska tro på samma matchresultat för oss!

Tips: 3½-4½

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.