Inför Göteborg

Till helgen inleds Allsvenskan och för vår del innebär det många nya motståndare eftersom vi placerats i div II:5 bestående av Hallands- och Göteborgslag. Vi inleder därför med dubbla matcher i Göteborg lördag och söndag och en inför-rapport som täcker bägge matcherna.

Inför: Hisings-Alliansen Götaverken/Lundby – SK Mumien

På lördag tar vi oss an Hisings-Alliansen Götaverken/Lundby som förra säsongen slutade i mitten av tabellen. Ratingmässigt låg de oftast runt 1900-1950, vilket tyder på ett slagkraftigt lag. Och vi kan nog förvänta oss något liknande i morgondagens match.

I vårt lag har vi flera spelare som visat riktigt bra form på sistone. Men också några med mer osäker form eftersom det inte varit spel sedan fjolårets lagmatcher. Stämningen i truppen är dock på topp, vilket också syntes på veckans kickoff-träff. På förhand ser denna match oerhört jämn ut, med förväntat små ratingdifferenser på nästan samtliga bord. Men vi brukar kunna knipa bägge matchpoängen i sådana lägen och jag tror vi lyckas med detta även imorgon.

Tips: 3-5

Inför: SK Kamraterna II – SK Mumien

Söndagsmatchen blir betydligt tuffare då vi möter Kamraternas andralag som ifjol huserade i div I. Men med många 2000-spelare och en förväntad snittrating runt 2050 siktar man nog på en snabb återkomst och får hållas som klara seriefavoriter. Men vi har tagit större skalper än så och stärkta av en bra lördagsmatch räknar jag med att vi håller motståndarna stången.

Tips: 4-4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.