Håkan kämpar om SM-titeln i Ronneby

Igår startade SM-tävlingarna i Ronneby och idag står första (och enda) mumien på startlinjen. Det är Håkan som under 9 dagar ska kämpa om SM-titeln för veteraner 50+ i det 17 man starka startfältet. Håkan är rankad som nr 5 och förhoppningsvis dyker han upp i livesändning några gånger under turneringen.

1 tanke kring ”Håkan kämpar om SM-titeln i Ronneby

  1. Fick ett liten men tydlig fördel som vit mot Caro-Kann i rond 1, svart använde ganska mycket tid och fördelen växte efterhand och när svart valde att avveckla till ett dåligt slutspel strax innan tidskontrollen föll en viktig bonde och ställningen var sedan helt förlorad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.