Inför: SK Mumien – Lunds ASK III

För tredje året i rad möter vi Lunds ASK:s tredjelag. De tidigare åren har matcherna slutat med mumiesegrar. Säsongen 2015-16 vann vi med 4½-3½ i seriefinalen i division III och ifjol blev det hela 6-2 trots att vi var klart lägre rankade. Till skillnad från tidigare år spelar vi denna gång på hemmaplan, vilket inte bör försämra våra chanser.

LASK brukar traditionellt ställa upp med ett starkt lag mot oss och morgondagens match lär inte vara något undantag. I förra ronden hade man hela 1915 i medelrating men åkte ändå på en klar 6½-1½ förlust mot seriefavoriten Oves SK. Det finns säkerligen en stor revanschlusta när man återigen ska spela ett Lundaderby.

I vår trupp har flera spelare börjat hitta formen efter en knackig start och har fyllt på Elokontot de senaste månaderna. Trots lite problem med återbud har vi ett slagkraftigt lag, vilket lär behövas i en förväntat stentuff match. Oavgjort ligger nära till hands, men traditionens makt är stor och jag tror på en tredje raka mumieseger mot våra motståndare.

Tips: 4½-3½

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.