Inför: Limhamns SK III – SK Mumien

Imorgon avslutas den allsvenska säsongen med en bortamatch mot Limhamns SK III. Hemmalaget ligger på en stabil femteplats och har aldrig varit nära vare sig upp- eller nedflyttningsstrid under säsongen. Säkerligen en missräkning för Limhamn som åkte ur div I ifjol och hoppades på att ta sig tillbaka dit omgående. Men en stor förklaring till detta är ojämnheten i laguppställningarna, medelratingen har varierat mellan 1718 och 1941 och det har satt ordentliga käppar i hjulet för alla ambitioner om att vara med i toppstriden.

För vår del ligger vi på en utmärkt tredjeplats, endast en matchpoäng efter ledarduon Oves SK och En Passant. Chansen för serieseger är minimal, men en avslutande vinst mot Limhamn hade blivit en snygg slutpunkt för en kanonsäsong. Och ett avstamp inför nästa säsong med kanske höjd ambitionsnivå?! Trots att jag förväntar mig ett relativt starkt Limhamnslag imorgon tror jag att Mumiens starka form fäller avgörandet och att det blir en knapp bortaseger.

Tips: 3½-4½

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.