Inför: SK Mumien – Oxie SK/Malmö SS

Bara två veckor efter vinsten i seriefinalen mot Lunds ASK III är det dags för nästa match, hemma mot Oxie SK/Malmö SS.

Till denna säsong valde Oxie SK och Malmö SS att bilda en allians i det allsvenska seriespelet, säkerligen med förhoppning om att vara med och kämpa om seriesegern. Hittills har nog säsongen varit ett litet misslyckande, med förluster mot både En Passant II och Malmö AS III. Men laget är långt ifrån ofarligt – faktum är att i tre av de fyra omgångarna har Oxie SK/Malmö SS haft ett högre ratingsnitt än vi!

För vår del gäller det att fortsätta på den inslagna vägen och göra en lika bra match som senast mot Lund. Som vanligt har det varit bra tryck på platserna med många som är spelsugna och med gryende formkurvor. Därför finns det goda förhoppningar om en seger även i denna, på förhand, rätt så svåra match.

Som vanligt spelas matchen på ProCivitas-skolan i Lund, titta gärna förbi. Och om ni inte har möjlighet att komma så livesänds naturligtvis samtliga partier.

Länk till livesändningen

Tips: 5-3

2 reaktioner på ”Inför: SK Mumien – Oxie SK/Malmö SS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.